RIGTIG tasker fra “Dengang”

RIGTIGE kernelædertasker, som morfar lavede dem Dengang”

Det er den skønne Lise, som også var ejer af vintage-shoppen Dengang, i Århus, der står bag taskerne af kernelæder. (Vi har også tideligere skrevet om Dengang, i kan finde indlæget her.) Taskerne er af utrolig høj kvalitet, flotte syninger og små praktiske lommer både indvendigt og udvendigt. Personligt kan jeg bedst lide når sådan nogle kernelædertasker har lidt slidtage og ser brugte ud, men det tror jeg nu ikke er noget problem, altså at få den brugt.

 

Modellen vi har fotograferet hedder Shopper. Dejlig stor og med massere af plads. Denne model koster 1800 kr, men der er også langt billigere modeller.

De skønne tasker syet af kernelæder, i autentisk retro design, kan købes i Århus, Vejle og København:

CrossEye, Klostergade 68, 8000 Århus

CrossEye, Tovegade 17, 7100 Vejle

CrossEye, Østerbrogade 160, 2100 København

I kan og finde kvalitetstaskerne online, lige her. Lise har dog en del planer lige pt. Der vil snart komme nye modeller og nogle vil desværre udgå. Så hvis i er interesseret skal i være velkommen til at skrive til hende på mail lise@dengang.com, og hun vil med sikkerhed hjælpe.

I kan finde en lille video, hvor Lise selv fortæller om bla. hendes opvækst med læder, og historien bag det autentiske design, lige her.

 

Efterlad en kommentar


Navn

E-mail (vil ikke blive offentliggjort)

Website

Din kommentar